به گزارش پایگاه خبری صدای جریده، نجاتی، معاون سیاسی وقت استاندار در مراسم معارفه محمود عیدانی، گفته بود: عیدانی، عیدانه شوشیها است!
آن مراسم هشتم فروردین ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، روزی که محمود عیدانی به پست سرپرست فرمانداری شوش رسید.
محمود عیدانی نیز در روز معارفهاش، گفت: شوش درجه یک است، نیاز به هماهنگی و همراهی همه مجموعه شهرستان است و اگر چنین نباشد، قطعا کاری اتفاق نمیافتد!*
عیدانی درست حدس زد، کاری انجام نشد، چون او نتوانست همراهی و هماهنگی تمام مجموعه شهرستان را فراهم کند، نماینده شوش و کرخه در مجلس نیز مزید بر علت بود، رابطه آنها چنگی به دل نمیزد.
نظم و انضباط، نکته دیگری بود که محمود عیدانی در روز معارفهاش گفت، نظم و انضباطی که در سایه سنگین بلاتکلیفی او به عنوان سرپرست، نبود چند ماهه بخشدار مرکزی، کنار گذاشتن عجیب مدیر روابط عمومی و استعفای معاون برنامهریزیاش قرار گرفت.
عیدانی فردا یکشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۲ تودیع میشود، کارنامه او تحت تاثیر عملکرد نماینده مجلس و استانداری و بیثباتی اداری شهرستان شوش قرار داشت اما بازهم نمیتواند انتقادها را از مدل مدیریتی او کم کند.
او در مقایسه با فرمانداران پیشین، چالشهای کمتری در مسیر اداره شهرستان داشت، به ویژه آنکه با تبدیل بخش شاوور به شهرستان کرخه، حوزه مدیریتیاش از نظر گستردگی و پراکندگی، خیلی کمتر از فرمانداران پیشین بود.
با این وجود، او فردا در دفاع از عملکرد خود، میتواند به مردم شوش توضیح دهد، مثل عدنان غزی که در مراسم تودیع خود، توضیحات خوبی ارائه کرد.
در آن مراسم، عدنان غزی، فرماندار پیشین در حضور عیدانی و دیگر مسئولان نیز به نکات مهمی اشاره کرد، *۱۵ نکته از اظهارات غزی در هشتم فروردین ۱۴۰۱ را در ادامه میخوانیم:
۱. ۴۶۰ روز اعتصابات کارگری مقابل فرمانداری را گذراندم
۲. در میدانی پر از چاله چوله بازی کردیم ما فراز و فرودهای فراوانی را گذراندیم
۳. مشکلات دوره سیلاب ۹۸ بسیار بود اما تمام پروندههای خسارت ما تایید شد و حتی یک پرونده رد نشد.
۴. پس از سیلاب وارد انتخابات شورای اسلامی شدیم و اولین چراغ تشکیل هیئتهای اجرایی و غیره در شوش روشن شد و انتخابات با کوچکترین تنش برگزار شد.
۵. اعتراضات و اغتشاشات بنزین را با کمترین تنش گذراندیم، پس از آن بیماری کرونا شروع شد و باز هم در حوزه بهداشت و درمان خیلی خوب عمل کردند.
۶. در چهارراه ورودی شوش از زمان ساخت تا وقتی که تخریب شد، ۴۲۲ مورد تصادف اتفاق افتاد که منجر به فوت ۴۸ شهروند شده بود.
۷. از زمان برداشته شدنِ پل خاکی تا کنون ( هشتم فروردین ۱۴۰۱) یک نفر فوتی هم در محل این پل وجود نداشت.
۸. مردم شوش شریف، قدردان، کم توقع هستند اما حتما به آنها سر بزنید. مردم شوش رنگینکمان اقوام هستند. درهم آمیختگی فرهنگی وجود دارد و هیچ مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
۹. بسختی ردههای اول را حفظ کردیم و در بخشهایی هم اول شدیم، در زمینه کاشت گندم و ذرت اول بودیم و در زمینه چغندر در دورهی اینجانب با کاشت ۱۵ هزار هکتار اول شدیم. در پرورش گاومیش در شوش اول شدیم.
۱۰. در سه حوزهی اسب، شتر و گاومیش توجه ویژه شود، با وزارت ورزش، وزارت اقتصاد، با کنفدراسیون واهو جهانی اسب و …پیگیریهای ویژه و لازم را داشتهام.
۱۱. اسبهای اصیل شوش در حد اعلی در حد ۱ میلیارد تومان به فروش میرسند و اگر این اسب فقط وزارت جهاد و واهو به توافق برسند برای اعطای پاسپورت، قیمت اسب به ۵ میلیارد تومان میرسد.
۱۲. شتر از شوش با ۵ میلیون تومان به عراق فروخته شده بود و از آنجا به قیمت ۵۰۰ میلیون و بعد به کشور قطر ۵ میلیارد تومان فروخته شد که اطلاعات واثق دارم.
۱۳. زخم زبونهای زیادی را تحمل کردیم اما تلاش کردم مردم به این صنعت رو بیاورند.
۱۴. پل ناجیان علاوه بر اینکه تعریض شد توانستیم ۱۳ پل از پل قبلی بسازیم، پلفرحان کبر، طهرانیه و …که فاصلهی ۷۰ کیلومتر از ۴۰ روستا را کوتاهتر کرد.
۱۵. در حوزه گازرسانی، برق و بسیاری حوزههای دیگر هم به صورت ویژه رسیدگی کردیم، در این مورد، نهضت گازرسانی با پیگیریهای شبانهروزی و کسب مجوزها و اعتبارات کامل به تمام روستاهای شهرستان گسترده شد، این نقشه راه که حاصل پیگیریها بود، تا گازرسانی به آخرین روستای فاقد گاز ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/