صدای جریده – عارف شریفی صرخه: روز پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت، ۳ پروژه مهم در اندیمشک افتتاح شد، مسئولان اندیمشک برای افتتاح و بهرهبرداری از این پروژهها، منتظر حضور استاندار نماندند تا نشان دهند، چرخه توسعه در این شهرستان را به صورت حسابشده و فرا استانی به حرکت در میآورند، حتی گفته میشود، بخش مهمی از اعتبارات اختصاصی به توسعه اندیمشک، از پایتخت تامین میشود.
با این حال، نماینده اندیمشک در مجلس و فرماندار شهرستان، روبان افتتاح پروژه کلينيک تخصصی چشم پزشکی اندیمشک را قیچی کردند، همچنین با حضور این مسئولان، ۲ سالن ورزشی چند منظوره در منطقه لور و شهر چمگلک اندیمشک به بهرهبرداری رسید.
همزمان، استاندار خوزستان در کرخه و شوش حضور داشت، حضوری که با هیچ افتتاحیهای همراه نبوده است، در این مورد چیزی جز بازدید میدانی از پروژه بیمارستان ۶۴ تختخوابی که در مراحل اولیه اجراییست، مخابره نشده است. البته حسینی محراب در روستای عبدالخان پایین نظارهگر پروژه آسفالت روستایی بوده که میگویند از محل اعتبارات آلایندگی تامین شده است.
واقعیت این است که شوش در دهه گذشته جز بازسازی پل شهید ناجیان و احیای کارخانه قند، پروژه شاخص عمرانی دیگری نداشته که تکمیل شده باشد. شوش و کرخه علاوه بر مشکلاتی که در حوزه راه و زیرساختهای مهم دیگر دارند، گرفتار فقر سرانه اماکن ورزشی و تختبیمارستانی و خدمات تخصصی و فوقتخصصی هستند، موضوعی که سالهاست دغدغه اهالی، منتقدان و حتی کادر درمانی بوده است.
منتقدان میگویند، توسعه شهرستانهایی مثل اندیمشک یا دزفول را اگر به حساب عملکرد دولت و کارآمدی نماینده مجلس و مسئولان شهرستان گذاشت، پس محرومیت و عقبماندگی شوش را باید به چه کسی نسبت داد؟
درباره شهرستان کرخه موضوع فرق میکند، این شهرستان تازهتاسیس بوده و ساختار اداری و عمرانی آن از پایه و اساس در حال شکلگیری است.
از نظر منتقدان، بخش درمان و سلامت، مهمترین مسئله شوش و کرخه است که باید مورد توجه استاندار خوزستان قرار بگیرد، تامین به موقع اعتبار احداث بیمارستان ۱۶۴ تختخوابی شوش و ۶۴ تختخوابی کرخه، میتواند به تکمیل این ۲ پروژه و تامین بخشی از نیازهای اولیه درمانی و اورژانسی منجر شود.
کمبود امکانات ورزشی نیز درد بزرگ دیگری است که حتی باعث مهاجرت ورزشکاران حرفهای و مقامآور به شهرستانهای دیگر شده است، آنها اکنون به نام دیگر شهرستانها در مسابقات قهرمانی شرکت میکنند.
شوش در روزگاری، پایتخت کشتی فرنگی خوزستان بود، اما رفته رفته به دلیل عقب ماندن از قطار توسعه امکانات، جایگاه خود را به دیگر شهرستانها واگذار کرد. در این میان، گفته می شود که حضور استاندار در کرخه با ۳۰ مصوبه همراه بوده که بخشی از این مصوبه ها به حوزه اماکن ورزشی مربوط می شود.
انتهای پیام/