عارف شریفی صرخه: تحرکات داوطلبان انتخابات ۱۴۰۲ در آبادان و تحلیل افکار عمومی در این حوزه انتخابیه نشان میدهد که رقابت بین چهرههای سنتی و نوظهور سیاسی داغ شده است.
برخی از داوطلبان مثل سید علی موسوی جرف تجربه دوره هشتم مجلس را به موقعیت علمی خود بعنوان دانشیار دانشکده کشاورزی در دانشگاه تربیتمدرس تهران پیوند زده و با این شعار به عرصه رقابت با دیگر داوطلبان پا گذاشتهاند.
موسوی در وبسایتش برنامههای خود را تشریح کرده و گریزی نیز به عملکردش در دوره هشتم مجلس داشته است، این چهره سیاسی همچنین اطلاعات کاملی درباره توانمندیها، سوابق اجرایی، سیاسی و و علمیاش را به اشتراک گذاشته است.
جلیل مختار هم پس از دو دوره نمایندگی، عملکرد خود را در معرض عموم گذاشته و معتقد است که با این عملکرد، میتواند، افکار عمومی آبادان را برای انتخاب مجددش قانع کند.
وضعیت سید محمد مولوی نیز تفاوت چندانی با مختار ندارد، او کارشناس رشته ادبیات است و در دورههایی ریاست آموزش و پرورش و معاونت فرمانداری آبادان را تجربه کرده است، عملکرد این دو در آینه افکار عمومی مورد سنجش قرار گرفته و نقدهایی بر آن در فضای مجازی وجود دارد.
جواد سعدونزاده نیز از دیگر داوطلبان این حوزه انتخابیه است، او نیز ادبیات و حقوق خوانده و در دوره هفتم و نهم نماینده بوده و معتقد است تجربه به کارش خواهد آمد، اما تحرکات میدانی او حداقل در فضای مجازی، چنگی به دل نمیزند.
رقابت بین این ۴ چهره سرشناس سیاسی در میدان انتخابات ۱۴۰۲ فشرده به نظر میرسد، پایگاه اجتماعی این ۲ مشخص است اما برخی از این ۴ نفر به ویژه نمایندگان دوره کنونی مجلس، به دلیل عملکردی که مورد نقد بوده، نیاز به کشش و تحرک بیشتری برای موفقیت دارند.
وجه مشترک این ۴ داوطلب، تجربه حضور در مجلس است اما تفاوت آنها در برخورداری از آرای سنتی، تخصص علمی و سوابق اجرایی است، به ویژه اینکه مردم آبادان تنها با برنامههایی همراه خواهند شد که برای دو معضل بزرگ «بیکاری» و «کمبرخورداری» چارهای در بر داشته باشند.
جلوگیری از خامفروشی محصولات کشاورزی، تشکیل زنجیرههای تولید و قد ید دلالان، ایجاد زیر ساختهای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی و دامپروری از جمله راهکارهای «اشتغالزایی» و نبرد با پدیده هراسناک بیکاری در آبادان به شمار میرود که همواره مورد غفلت قرار گرفته است.
همچنین «ایجاد تعامل بینبخشی» از دیگر ضرورتهایی است که خلا آن در آبادان احساس میشود، همین موضوع باعث شده تا روند توسعه عمرانی و سرمایهگذاری با اختلالاتی همراه شده و آبادان را دچار معضل «کم برخورداری» از امکانات کند.
روی هم رفته، غبار محرومیت، سالهاست بر پیکره آبادان و حومه نشسته و این مسئله برای مردمی که روزگاری شهرستانشان را عروس خلیج فارس مینامیدند، قابل تحمل نیست، از نظر آبادانیها، غیربومیها قادر به حل مشکلاتشان نیستند.
آنها معتقدند مشکلات ابادان باید به صورت علمی آسیبشناسی شده، فرصتها شناسایی شوند و با در نظر گرفتن خرد جمعی و استفاده از نیروهای کاملا بومی، اقدامی موثر انجام گردد.
پینوشت: سید محمد قرابی، سید عبدالرحمان احمدنژاد، سید امیر موسویجبیلی، حسن عچرش، حمید حنظلعیدانی، علی معبودی، محمد طاهری، مسعود کعبی و کمال کعبی از دیگر داوطلبان آبادان در این دوره از انتخابات هستند که در میدان رقابت تحرکات تبلیغاتی قابل توجهی از خود نشان میدهند.
انتهای پیام/