پایگاه خبری صدای جریده: سیاوش محمودی عضو شورای شهر اهواز در این جلسه با تکذیب ماجرای تصادف خودروی سازمانی خود، اظهار کرد: به دعوت شورای شهر شیراز جهت حضور در مجمع شورای کلانشهر به دلیل عدم تامین بلیط پرواز، با خودروی سازمانی عازم شیراز شدم و پس از اتمام اجلاس به دعوت شورای شهر اراک جهت بازدید از پروژههای عمرانی این شهر عازم شدم که خودرو به دلیل نقص فنی، به نمایندگی مجاز منتقل شد.
وی درباره استخدام بستگان خود در سازمان آرامستانهای شهرداری، عنوان کرد: در جلسه قبل بیان شد که یکی از بستگان اینجانب در زمان تصدیام در سازمان آرامستانها استخدام شده و قرارداد او به صورت رسمی تبدیل شده است.
وی افزود: این ماجرا مربوط به دوران مسوولیتم در شورای شهر نبوده و تبدیل وضعیت هم در زمان مسوولیت بنده در آن سازمان نبوده و بر اساس اعلام نیاز آن سازمان صورت گرفته و ابتدا به صورت نیروی پیمانکاری بوده و اشتغال نامبرده تحت عنوان غسال انجام گرفت.
بر اساس گزارشی که فارس تهیه کرده، هفته پیش عبدالزهرا سنواتی نائب رئیس شورای اسلامی شهر اهواز در جلسه شورا در خصوص پرونده لیست تخلفات سیاوش محمودی و سلب عضویت این عضو شورا که در دستور کار جلسه قرار گرفته بود، اظهار کرد: در زمانی که محمودی مدیریت سازمان آرامستانها را داشته، وی از استخدام همسایگان آرامستان در کوی مدرس امتناع کردند اما همان زمان افرادی همچون خواهر خانم و برادر خانم خود را استخدام کرد که سال گذشته هم تبدیل وضعیت شده و استخدام رسمی شدند.
سنواتی بیان کرد: آیا این سوء استفاده از موقعیت برای توزیع رانت نیست؟ این تخلفات درحالی است که پرسنل شهرداری شهر با ۲۰ سال سابقه هنوز نتوانستند تبدیل وضعیت بشوند.
وی با اشاره به قانون سکونت خانواده اعضای شورا در محل خدمت، افزود: خودرویی که در دو سال گذشته در اختیار محمودی عضو شورای شهر گذاشته شده، ۲۰۰ مورد جریمه داشته که بخش زیادی مربوط به جاده اهواز – قم بوده است؛ این عضو شورا دائم السفر بوده و طبق قانون باید باعث سلب عضویت او بشود.
نایب رئیس شورای شهر اهواز گفت: بخشی از تخلفات رانندگی را حتی افراد بی نظم شهر هم مرتکب نمیشوند؛ همچنین یک خودروی دیگر متعلق به شهرداری منطقه پنج اهواز در اختیار محمودی قرار دارد که این خودروی سوزوکی در جاده اراک تصادف کرد و بالای ۴۰۰ میلیون تومان خسارت به شهرداری وارد آمد؛ چرا این خودرو به قم تردد دارد و چرا بیمه نشد؟
وی افزود: هیئت تخلفات استانداری پس از گذشت ۷ ماه هنوز به پرونده تخلفات سیاوش محمودی رسیدگی نکرده است؛ اینها بخشی از مواردی است که مردم باید بدانند و مستندات این تخلفات در اختیار دستگاههای نظارتی قرار میگیرد.
سنواتی عنوان کرد: با تخلفات جزئی افراد عادی برخورد می شود اما آیا نباید به تخلفات مسوولین و شخصیت های مهم رسیدگی کرد؟ در ۷ ماه گذشته چه کسانی مانع از طرح و بررسی پرونده تخلفات محمودی شدند؟ چرا اجازه رسیدگی داده نمیشود؟
انتهای پیام/