به گزارش پایگاه خبری صدای جریده، خیمه جنگ بر خوزستان سنگینی می کرد، از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹، دشمن بعثی با تمام امکاناتش، از زمین و آسمان بر خوزستان یورش برده بود، رزمندگان میهن و مردم سلحشور بومی، در مقابل آتش بعث مقاومت می کردند، ۱۰ شبانه روز به شدت گذشت.
دشمن بعثی شهرهای مرزی خوزستان را یکی پس از دیگری اشغال کرده و به سمت اهواز حرکت کند، دشت آزادگان، بستان، سابله، هویزه، سوسنگرد، ابوحمیظه و کوت سید نعیم سقوط کردند و نیروهای عراقی شب ۹ مهر به سه کیلومتری حمیدیه رسیدند.
حمیدیه در آن لحظات، به کانون جنگ و مقاومت تبدیل شده بود، اهالی حمیدیه با دستان خالی در مقابل تانک ها و نفربرهایی که به طول ۵ کیلومتر گارد گرفته بودند، قرار گرفتند، سقوط حمیدیه به معنای تجاوز به اهواز بود، اگر این اتفاق می افتاد، کشور ضربه سخت و شاید جبران ناپذیری را متحمل می شد!
اما تاکتیک کشاورزان حمیدیه در ۹ مهر ۱۳۵۹ جواب داد، آنها به کمک نیروهای سپاه، حجم قابل توجهی از آب کشاورزی را در مقابل نیروی زمینی تا بن دندان مسلح بعثی رها کرده و دهها تانک و نفربر دشمن را زمینگیر کردند، این اولین شکست نیروی مجهز بعثی عراق تا آن زمان بود.
صبح روز ۹ مهر تانکهای بعثی، در باطلاق آب رها شده، زمینگیر شده بودند، رزمندگان نیز با توپ ۱۰۶ میلیمتری و آر پی جی این تانکها را شکار کردند تا حماسه ۹ مهر حمیدیه خلق شود.
انتهای پیام/