پایگاه خبری صدای جریده – نویسنده: عارف شریفی صرخه: مجاهد خذیراوی، اعدام را به محرومیت ترجیح داد، خودش بارها میگفت اگر او را میکشتند، برایش بهتر بود تا دوری از مستطیل سبزی که همه زندگیاش است.
کمیته انضباطی بود که نسخه ۸ سال محرومیت را برای او پیچید تا پایانی باشد بر تمام ماجراجوییهای بااستعدادترین بازیکن آن روزهای ایران … سالها حسرت، تاوان رفتن به یک جشن توسط کسی بود که همیشه میگفت، هیچ کار خلافی در آن جشن لعنتی انجام نداده …
بعد از ۲۲ سال، پرونده یک جشن دیگر، روی میز محاکمه کمیته انضباطی به جریان افتاده است، اولین حکم کمیته درباره این پرونده، تعلیق فعالیت حسن ظهیری از داوری است به این بهانه که چرا به عنوان یک کمک داور، پس از آخرین دربی پایتخت، در جشن قهرمانی پرسپولیس حضوری شادمانه داشته است!
قرار است او برای ادای توضیحات، به کمیته انضباطی برود، احتمالا کمیته، برای کاهش التهاب رسانهای، حکمی برای این جوان خوزستانی صادر کند که او را برای مدتی از فوتبال دور سازد.
البته این تمام ماجرا برای ظهیری نخواهد بود، او از این به بعد، اگر قرار باشد داوری کند، با محدودیتهایی مواجه خواهد شد و حتما بازیهای کمتری به او خواهد رسید!
اما قضاوتهای بینقص و با کیفیت او چه میشود، در همین دربی آخر، او حتی یک اشتباه هم در قضاوت نداشت، آیا این قضاوت قابل دفاع نمیتواند، در برابر شائبهسازیها و جوسازیهای به وجود آمده کارساز بشود؟
واقعیت این است که عملکرد مثبت و فوقالعاده حسن به بهانه حضور در یک جشن قهرمانی، کاملا نادیده گرفته شده است، این اتفاق میتواند به قیمت پایان فعالیت داوری او باشد، برخی معتقدند کمیته داوران برای لاپوشانی عملکرد تاسف بار خود، حسن ظهیری را قربانی کرد تا بلکه بتواند خود را اندکی از فشار انتقادات رها کند.
شوربختانه در کشورمان قدرت فضای مجازی از قانون و اخلاق بیشتر است، در پرونده ظهیری نیز، این برتری ناعادلانه کاملا قابل لمس است، بالاخره فضای مجازی به بهانه خوبی برای کمیته داوران تبدیل شد تا عملکرد نامطلوب خود را با قربانی کردن یک نفر لاپوشانی کنند، در این میان، دیواری کوتاهتر از حسن پیدا نشد، یک جوان شهرستانی باحیا و بدون حاشیه و سربه زیر که فوت و فن هوچیگری را اصلا بلد نیست!
از نظر نگارنده، درست است که رفتار اخیر ظهیری، از نظر عرفی شائبه برانگیز بوده اما او مستحق این همه ناملایمتی از طرف جامعه داوری، صداو سیما و کاربران فضای مجازی نیست، پرواضح است که فقط یک تذکر و جریمه ساده برای این رفتار غیرمجرمانه کفایت میکند، غیر از آن، هر چه حکم شود، تنها برای مدیریت افکار عمومی در فضای مجازی و لاپوشانی عملکرد فجیع کمیته داوران است ولاغیر …
انتهای پیام/