پایگاه خبری صدای جریده – عارف شریفی صرخه: جمع کردن سفره های کوچک بساط فروشان سخت است، به ویژه وقتی پای خانواده هایی در میان باشد که روزنه امیدشان برای ادامه زندگی، همین بساط فروشی باشد.
اما روشن است که رهاشدگی این پدیده و سدمعبر، گرفتاری های زیادی برای شهر و شهروندان دارد، تداوم سدمعبر را باید اولین نشانه نابهسامانی در هر شهری عنوان کرد، این پدیده نشان میدهد که مسئولان شهر و به ویژه مدیریت شهری، برنامهای عملی برای تعیین تکلیف بساط فروشان و ایجاد نظم و انضباط شهری ندارند.
از طرف دیگر، اگر بساط فروشی دچار رهاشدگی نشود، می تواند به شهر رونق هم ببخشد، در این شرایط، مسئولان می توانند در تصمیم گیری هایشان، با یک تیر چند نشان بزنند!
بساط فروشی در شهر شوش برای سالهای زیادی، دچار رهاشدگی شده بود، پدیدهای که نفس شهر را گرفته و باری بزرگ بر مشکلات ترافیکیاش، افزوده بود.
با این وجود، کم کم بساط سدمعبر در شوش جمع شد، با دخالت مستقیم اسدی مهر دادستان این شهرستان و همکاری موثر نیروی انتظامی و خود بساطفروشان، این فروشندگان به منطقه بازارجمعه شوش منتقل شدند، اکنون بساط فروشان خود را صاحبخانه می بینند.
ساماندهی بساطفروشان در بازارجمعه، باعث شد تا این محدوده، در روزهای غیرجمعه نیز رونق پیدا کند. با این وجود، بساطیها، منتظر عمل شهرداری به وعدههایش هستند، احداث سرویس بهداشتی، روشنایی و آسفالت محدوده خاکی بازار از جمله قولهایی است که به آنها داده شده است.
سالها بود که شهر منتظر تصمیم بزرگی درباره بساطی ها بود، تصمیمی که هم شهر را از ترافیک و سدمعبر آزاد کند، و هم سفره های کوچک بساط فروشان را نجات دهد و هم رونقی باشد به بازار کم فروغ شوش … !، این اقدام اکنون انجام شده است، اقدامی که می تواند گامی کوچک برای تصمیمات بزرگ دیگر برای فردای شوش باشد.
انتهای پیام/