به گزارش پایگاه خبری صدای جریده، شاید چند چراغ هم برای رفع تکلیف مسئولان کافی باشد اما چشم اندازهای شوش، نیازمند روشنایی بیشتر و استاندارد است.
ورودی های شوش از جهت های مختلف نیازمند روشنایی و نورپردازی بهتر است، در برخی ورودی ها علی رغم وجود امکانات اولیه روشنایی، اما تاریکی بر آن خیمه انداخته تا خاموشی در این نقاط مهر تاییدی بر نارضایتی شهروندان از نحوه استفاده از این امکانات باشد، شهروندان این عملکرد را سوءمدیریت می نامند.
مخاطب صدای جریده نیز یکی از منتقدان عملکرد مسئولان شهرستان شوش در زمینه روشنایی شهر است، او در پیامی نوشت: با سلام، علت خاموشی مبادی ورودی شهر چیست؟ نورافکن ورودی بغل رستوران علی قمی ورودی بلوار خاموش بود. نصف بلوار امام روبروی شورای حل اختلاف تا ورودی شهر خاموش بود! دلیل اینکه روشنایی شهر بصورت یکی درمیان خاموش میباشند، چیست ؟ اصلا این عملکزد مسئولان قابل توجیه نیست و نمای شهر خیلی زشت شده است.
به گزارش پایگاه خبری صدای جریده، روشنایی معابر و میادین، یکی از عناصر مبلمان شهری محسوب می شود و از جایگاه ویژه ای در معماری و شهرسازی برخوردار و در طراحی شهری بسیار حائز اهمیت است.
امروزه نورپردازی، تعریف کننده هویت و سیمای شبانه شهر است و طراحی روشنایی شهری نه تنها موضوعی صرفا تزئینی نیست ، بلکه روشی در جهت تامین امنیت و آرامش بیشتر محیط است و روشنایی مناسب کوچه ها، معابر وخیابان ها باعث ارتقای امنیت و رضایتمندی شهروندان می شود.
تاریکی همیشه برای آدمی هراس آور بوده است و در مقابل، استفاده از نور برای روشنایی در فضاهای ناایمن (فضاهای بیدفاع) شهری موجب افزایش امنیت شهروندان در فضای شهر میشود، اما با وجود اهمیت روشنایی، بخشی از ورودی ها، خیابانها و نقاط دیگر شهر شوش در تاریکی و یا روشنایی پایین به سر می برند، همین مسئله نارضایتی شهروندان را در پی داشته است.